HOME PAGE TWITTERFEEDS WAT IS HET? PARTNERS CONTACT 


 

Onderneem nu actie, met een Actionpage!

In het Kort

 

Een actionpage is de ultieme marketingtool voor het genereren van leads en het overbrengen van een boodschap aan de consument. Juist door de actionpage klein en overzichtelijk te houden is het duidelijk wat er van de consument verlangt wordt.
Wij hebben met diverse actionpages al grote successen geboekt. Een mooi voorbeeld is TriplePro. Zij hebben bij ons de vraag neergelegd om een website te bouwen die naast hun huidige website voor de aanwas van studenten moest zorgen. Hiervoor hebben wij de actionpage of actie pagina http://www.bijbaantjenodig.nl opgezet. Met de juiste Google indexatie en een Google campagne zitten zij inmiddels op 25 reacties per week. De action page heeft er tevens voor gezorgd dat de kosten voor online advertenties drastisch omlaag zijn gegaan. Dit is mogelijk gemaakt doordat de actionpage ook goed wordt gevonden door alle zoekmachines.
 
Nog een pagina die is gemaakt met dit concept. We gebruiken deze website om mee te kunnen testen hoe website goed ranken in de zoekmachines. Zodat wij u website ook goed gevonden kunnen krijgen. Kijkt u maar eens op: goedkoopste hypotheek. Dit is een voorbeeld van een kleine website van verschillende onderwerpen.

Nieuwste Actionpages


 
 
Het systeem van een actionpage is handig voor een groot aantal bedrijven. Het zorgt er voor dat één van de onderwerpen of diensten op de huidige website extra wordt gepromoot. Zodat de omzet via een kleine eenvoudige website wordt verhoogt voor het bedrijf! Terwijl de kosten omlaag gaan.
 
Des gewenst kan een actionpage ook makelijk worden onderhouden door middel van een CMS systeem. Hiervoor gebruiken we het CMS systeem van 4Blocks Internet.
 
© 2008 - 4Blocks Internet & TriplePro Marketing en Promotie
 

Neem contact met mij op!

Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail:
Opmerkingen: